pozrite na google
Zdroj: http://recepty.chytrazena.cz/omacky/omacka-pomodoro-59667.html
0
před 5137 dňami
|
0 Nominácie Nahlásiť |
0,5 kg konzervovaných lúpaných paradajok San Marzano, 0,5 kg čerstvých
paradajok, 1 cibule, 1 mrkva, 1 stopkový zeler, 2 lyžice olivového
oleja,
1 zväzku bazalky, 40g masla, cukor podľa chuti, soľ podľa chuti, niekoľko
čistých, vyvarených zaváracích pohárov
Postup:
Paradajky, zeler, mrkvu a cibuľu nakrájame na väčšie kúsky, V kastróly
rozohrejeme olej speníme zeleninu, pridáme čerstvé aj konzervované
paradajky a za občasného miešania asi hodinu dusíme. Potom omáčku
prepasírujeme a ešte 30 minút necháme variť. Po uplynulej dobe pridáme
cukor a soľ podľa chuti, zjemníme maslom a vhodíme bazalku pre získanie
arómu. Omáčku nalejeme do zaváracích pohárov, zavaríme a po vychladnutí
uložíme najlepšie na suchom, chladnom a tmavom mieste.
Zdroj: www.stalianomvkuchyni.sk/sk/?p=50
0
před 5137 dňami
|
0 Nominácie Nahlásiť |
U otázky neprebehla diskusia.
Nový příspěvekElektrikář | 61 | |
Judith | 45 | |
lienka | 31 | |
divoska | 28 | |
quentos | 21 | |
veronikaiq | 20 | |
jozo | 20 | |
Led | 17 | |
chudst | 16 | |
MonaLis | 15 |
Varenie a recepty |
Reštaurácie |
Nápoje |
Vegetariáni |
Iné druhy jedál a varenia |