Boršč sa tradične robí ako vývar s hovädzieho mäsa, ale my ho vždy robíme bez neho – za prvé pretože som vegetariánka a za druhé pretože si myslíme, že s mäsom sa stráca chuť zeleniny a korenia. Takže vyskúšajte vegetariánsku verziu boršču ako prvú a a dajte nám vedieť, či si stále myslíte, že je mäso potrebné :)
Potrebujeme
1 väčšia červená repa
½ menšej hlávkovej kapusty
5 stredne veľkých zemiakov
3 stredne veľké mrkvy
2 cibule
2 petržlenové korene
2 veľké sladké papriky (najlepšie červené)
1 čili paprička
2 bobkové listy
4 strúčky cesnaku
Čerstvý petržlen a kôprové listy(dill leaves)
1 plná lyžica rajčinového pretlaku
1 čajová lyžička octu
Soľ
Rastlinný olej
Smotana
8 porcií viac na webu:
Zdroj: http://sk.russianseason.net/index.php/2009/12/borsc-car-medzi-polievkami/#more-22
0
před 5437 dňami
|
0 Nominácie Nahlásiť |
U otázky neprebehla diskusia.
Nový příspěvekElektrikář | 61 | |
Judith | 45 | |
lienka | 31 | |
divoska | 28 | |
quentos | 21 | |
veronikaiq | 20 | |
jozo | 20 | |
Led | 17 | |
chudst | 16 | |
MonaLis | 15 |
Varenie a recepty |
Reštaurácie |
Nápoje |
Vegetariáni |
Iné druhy jedál a varenia |