Avatar užívateľa
evinka

Prečo tmavá čokoláda?

Vieme, že tmavá čokoláda sa pokladá za najzdravšiu, ale prečo nie mliečna, keď tá má naviac aj mlieko, ktoré je veľmi zdravé. Nie je to najlepšia kombinácia: kakao a mlieko?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5120 dňami Sledovať Nahlásiť



Najlepšia odpoveď
Avatar užívateľa
pandora

Vraj telu prospieva len horká čokoláda z vysokým obsahom kakaa a nízkym obsahom cukru.V takejto čokoláde je až trikrát viac cenných flavonoidov ako v mliečnej čokoláde.Kvalitná tmavá čokoláda môže vraj pri redukčnej diete výrazne pomôcť.Znižuje totiž chuť na sladké a tučné jedlá.Napriek tomu aj tu platí,že to s jej množstvom netreba preháňať,koniec koncov schopnosť vychutnať si čokoládu nie je daná množstvom,ale kvalitou.

0 Nominácie Nahlásiť

Otázka nemá žiadne ďalšie odpovede.



Diskusia k otázke

U otázky neprebehla diskusia.

Nový příspěvek
Kvalitné odpovede v: Jedlo a varenie
Elektrikář 61
Judith 45
lienka 31
divoska 28
quentos 21
veronikaiq 20
jozo 20
Led 17
chudst 16
MonaLis 15