Po 2 týždňoch zmäknú samé. *Naberú si vzdušnú vlhkosť.
alebo naparovať nad parou.
0
před 5109 dňami
|
0 Nominácie Nahlásiť |
My medovníky napečieme a potom ich dáme do nádoby s čerstvým chlebom až do zjedenia (chlieb treba meniť!!!). Odskúšané, funguje to :).
0
před 5099 dňami
|
0 Nominácie Nahlásiť |
U otázky neprebehla diskusia.
Nový příspěvekElektrikář | 61 | |
Judith | 45 | |
lienka | 31 | |
divoska | 28 | |
quentos | 21 | |
veronikaiq | 20 | |
jozo | 20 | |
Led | 17 | |
chudst | 16 | |
MonaLis | 15 |
Varenie a recepty |
Reštaurácie |
Nápoje |
Vegetariáni |
Iné druhy jedál a varenia |