My domov kupujeme obe. Zaujímalo by ma v čom je ten rozdiel. Predpokládam, že sa vyrábajú rovnako, len určité záverečné prísady sú iné?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pre koho je otázka zaujímavá? medulienka před 4863 dňami |
Sledovať
Nahlásiť
|
Kremžská horčica je tiež plnotučná, ale od klasickej plnotučnej sa líši zložením a inými technologickými parametrami pri výrobe. Okrem toho, že je sladšia, má hrubšiu konzistenciu. To sú tie „ďobky", podľa ktorých ju spoznáte na prvý pohľad.
Zdroj: http://www.snico.sk/napisali-o-nas/
0
před 4863 dňami
|
0 Nominácie Nahlásiť |
U otázky neprebehla diskusia.
Nový příspěvekElektrikář | 61 | |
Judith | 45 | |
lienka | 31 | |
divoska | 28 | |
quentos | 21 | |
veronikaiq | 20 | |
jozo | 20 | |
Led | 17 | |
chudst | 16 | |
MonaLis | 15 |
Varenie a recepty |
Reštaurácie |
Nápoje |
Vegetariáni |
Iné druhy jedál a varenia |