Záleží, čo máte rada. Sú rôzne recepty,čisto zeleninové, kombinované s mäsom, špenátom, je úplne jedno čím lasagne vrstvíte, potrebná je fantázia. Hlavne je dôležitý bešamel , plus nejaká tá omáčka, ktorá vznikne po orestovaní mäsa. Poprípade nejaký paradajkový základ – boloňská omáčka, syrová omáčka a pod.Niekto lasagne varí a až potom vrství. Ja používam surové, ktoré prekladám s ostatnými surovinami. Je dôležité jednotlivé vrstvy zalievať bešamelom,alebo omáčkou. Posledná vrstva lasagne musí byť poliata, aby neostala surová. Ináč,keď si hodíte do Googlu – recepty lasagne, tak tam máte z čoho vyberať a skúšať. Nie je to žiadna veda . Dobrú chuť.
3Kto dal odpovedi palec? darinapol, Elektrikář, chudst
před 4725 dňami
|
0 Nominácie Nahlásiť |
Otázka nemá žiadne ďalšie odpovede.
Skus tento recept
http://recepty.pozri.sk/recept-masove-lasagne-so-syrom-cottage-571
ale hlavne pozor lasagne sa velmi lahko zlepia
Elektrikář | 61 | |
Judith | 45 | |
lienka | 31 | |
divoska | 28 | |
quentos | 21 | |
veronikaiq | 20 | |
jozo | 20 | |
Led | 17 | |
chudst | 16 | |
MonaLis | 15 |
Varenie a recepty |
Reštaurácie |
Nápoje |
Vegetariáni |
Iné druhy jedál a varenia |