Doobeda som napiekla všeličo slaného na základe lístkového cesta a pripravila aj mäsové menu, aby si každý zobral podľ svojej chuti: uvarila som a aj upiekla údené klobásy, jaterničky, krvavničky, urobila som prírodné bravčové a vyprážné rezne, je aj vianočná kapusta ešte zmrazená. Ako prílohu mám všelijakú zeleniny v chladničke k dispozícii a urobila som aj chlebíčky iba tak ku zobnutiu a na ráno, aby mal každý niečo pod zub, keď ráno vstane a je hladný ako vlk:). Je táto príprava síce náročná na čas, ale v nasledujúcich dňoch mám pokoj a voľno, lebo u nás pod Tatrami stačí jedlo iba vyložiť na balkón a ďalšiu mrazničku na polotovary či hotové jedlá máme k dispozícii:)
3Kto dal odpovedi palec? filipjarov, HuRe, Dr.Axl
před 5075 dňami
|
0 Nominácie Nahlásiť |
My hostinu nemíváme tak bohatou, jak píše Judith.
Krom zeleniny máme pár chlebíčků, ale nesmí chybět jednohubky
s česnekovou pomazánkou a pomerančem a klasické s plátkem klobásky,
sýra, okurky a papriky. Asi je to stejné jako na jiné oslavě.
0 Nominácie Nahlásiť |
U otázky neprebehla diskusia.
Nový příspěvekElektrikář | 61 | |
Judith | 45 | |
lienka | 31 | |
divoska | 28 | |
quentos | 21 | |
veronikaiq | 20 | |
jozo | 20 | |
Led | 17 | |
chudst | 16 | |
MonaLis | 15 |
Varenie a recepty |
Reštaurácie |
Nápoje |
Vegetariáni |
Iné druhy jedál a varenia |