Avatar užívateľa
Lexir

Ako správne nasoliť mäso, ktoré dávame údiť?

Kamarát má domácu udiareň a my sme práve skončili zabíjačku. Mám to mäso soliť hneď alebo počkať aspoň deň?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4948 dňami Sledovať Nahlásiť



Najlepšia odpoveď
Avatar užívateľa
anonym

http://ekuchar­ka.net/naloze­ni-a-uzeni-veproveho-masa

0 Nominácie Nahlásiť

Další odpovědi
Avatar užívateľa
Elektrikář

Maso by se mnělo zavěsit v chladírně a nechat vyzrát. Lepší je se poradit z řezníkem. Jsou na to léty vyzkoušené postupy.

0 Nominácie Nahlásiť


Diskusia k otázke

U otázky neprebehla diskusia.

Nový příspěvek
Zaujímavé otázky v kategórii Jedlo a varenie