Mne sa vybavila chuť domáceho kečupu, ktorý kedysi robievala teta. Rada by som sa domáci kečup naučila robiť. Nepoznáte nejaký dobrý osvedčený recept?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5116 dňami |
Sledovať
Nahlásiť
|
Paradajkový kečup: 2 kg zrelých paradajok, 25 dkg cibule, 25 dkg
zrelých jabĺk, 5 paprík, 5 strúčikov cesnaku, 1 PL korenia, 3 dkg soli,
1 PL škorice, 1 PL mletých klinčekov, 3 bobkové listy, 15 dkg cukru
Paradajky sparte a olúpte, pokrájajte na malé kúsky a pridajte pokrájané
papriky a jablká. Pridajte ostatné suroviny okrem cukru a duste za stáleho
miešania. Asi po 30 min. zmes prepasírujte cez sito, pridajte cukor a ešte
varte asi 15 min. Teplý kečup nalejte do pohárov a obráťte horednom a
nechajte vychladnúť.
1Kto dal odpovedi palec? Elektrikář
před 5115 dňami
|
0 Nominácie Nahlásiť |
Otázka nemá žiadne ďalšie odpovede.
U otázky neprebehla diskusia.
Nový příspěvekElektrikář | 61 | |
Judith | 45 | |
lienka | 31 | |
divoska | 28 | |
quentos | 21 | |
veronikaiq | 20 | |
jozo | 20 | |
Led | 17 | |
chudst | 16 | |
MonaLis | 15 |
Varenie a recepty |
Reštaurácie |
Nápoje |
Vegetariáni |
Iné druhy jedál a varenia |