Judith
Funguje, len treba vychytať je chyby a nie striktne držať sa tých
uvedených receptov. Napr.múku treba miešať pol na pol hladkú s polohrubou,
najprv treba dať tekuté suroviny, potom sypké a na vrch vždy suché
droždie. Ja takú pekáreň mám 8(!) rokov, jeden recept viem naspamäť, na
sandwich:
500 g múky (50/50% hladká s polohrubou), 1 odmerka teplej vody, 1 KL
oleja, 1/2 sáčka suchého droždia, 1/2 KL kryšt. cukru, 1/2 KL soli a
zvyknem tak od oka dať aj drvenú rascu, sušený cesnak.
Ja v tej pekárni robím aj kysnuté cesto na pampušky, langoše, pagáče,
pizzu, na hocičo. Dá sa aj biskupský chlebíček alebo hocičo z prášku
tam iba upiecť, ak je už vložené hotové cesto. Ja mám kombinovanú aj na
výrobu džemu a existuje aj trojkombinácia na varenie ryže, keďže ju
vymysleli Japonci.
divoska
Nemá náhodou výrobnú chybu ? Ja by som sa informovala u predajcu. Môj
brat ju využíva, kupuje si zmes na pečenie chleba / dostať v Lidli/ a
funguje veľmi dobre.