Keď už si chceš spraviť poriadnu udiareň, tak každopádne ohnisko si sprav samostatne a odtiať veď dym rúrou (aspoň 1,5m) do samotnej udiarne. To je jedno, či to bude vymurované z tehál, alebo len upravený kovový sud. Každopádne najlepšie sa udí na studenom dyme.
0
před 4994 dňami
|
0 Nominácie Nahlásiť |
my máme doma udiareň, ohnisko je na spodku udiarne, a je prikryté plechom, dym odchádza len bokom a je to dobré, maso sa krásne vyudí, len sa nesmie velmi prikladať, nesmie byť silný ohen, ale to asi nikde
0
před 4984 dňami
|
0 Nominácie Nahlásiť |
U otázky neprebehla diskusia.
Nový příspěvekLed | 50 | |
Judith | 30 | |
Dr.Axl | 23 | |
quentos | 22 | |
MonaLis | 16 | |
Drap | 15 | |
Ge0rge | 15 | |
tanama | 14 | |
chudst | 12 | |
pandora | 12 |
Hobby |
Hry |
Online hry |
Hádanky a hlavolamy |
Zo záložky volný čas a hobby |