Avatar užívateľa
Judith

Prečo je prevarené víno kyslejšie, ako v pôvodnom stave, ak ho nedochutíme?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pre koho je otázka zaujímavá? Dr.Axl před 5036 dňami Sledovať Nahlásiť



Najlepšia odpoveď
Avatar užívateľa
Slon

S touto odpoveďou nemôžem súhlasiť, pretože teplom sa odparí všetko možné, len nie cukor. Víno by sa nemalo variť, pretože prvý sa odparuje alkohol (myslím, že pri nejakých 60–70 st. Celzia), takže ak ho povaríš dlhšie, tak máš len bezalko juice.

0 Nominácie Nahlásiť

Další odpovědi
Avatar užívateľa
darinapol

Lebo sa cukor vyparí ako prvý z obsahu vína.

0 Nominácie Nahlásiť


Diskusia k otázke

U otázky neprebehla diskusia.

Nový příspěvek
Zaujímavé otázky v kategórii Jedlo a varenie