Avatar užívateľa
lajo

Odkiaľ zabezpečuje potravinársky priemysel toľko čučoriedok?

Jogurty, lekváre, zmrzliny spotrebujú obrovské množstvá tohoto ovocia. Z ľudového zberu je to nepredstaviteľné a plantáže som v Európe nikde nevidel. Alebo, že by to bola syntetická náhrada?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5002 dňami Sledovať Nahlásiť



Odpovede
Avatar užívateľa
Judith

Do väčšiny lekvárov a dokonca aj do kečupu dávajú jablkovú kašu, ako najväčšiu surovinu a potom buď iba syntetické dochucovadlá alebo minimum tej zložky, podľa čoho je ten finálny výrobok pomenovaný. Všímaj si tie lacné, ale veľké balenia kečupu, sú pomaly priesvitné, tiež veľa rajčín nevideli a prečítaj si zloženie.

0 Nominácie Nahlásiť


Avatar užívateľa
Elektrikář

V jogurtech jsou borůvky nastavovány bezinkami.Spousta se jich dováží z Polska.V jižních čechách a Krkonoších si z nimi přivydělávají důchodci.V se­verských zemích roste kanadská borůvka která je větší.

0 Nominácie Nahlásiť


Diskusia k otázke

U otázky neprebehla diskusia.

Nový příspěvek
Zaujímavé otázky v kategórii Príroda a životné prostredie