Otvaram bar a potrebujem vediet ci mi treba vypracovat haccp ak tam nebudem varit a budem tam mat len alkohol kavu a nealkoholicke napoje.Za vsetky odpovede dakujem
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4137 dňami |
Sledovať
Nahlásiť
|
Podľa zákona NR SR č. 152/1995 Z. z. o potravinách a jeho následných
zmien je základnou povinnosťou všetkých výrobcov potravín a všetkých,
ktorí sa zaoberajú ich úpravou, distribúciou alebo ponúkaním potravín na
predaj a konečnú spotrebu, vykonávať všetky tieto činnosti hygienicky
vhodným spôsobom, aby sa zabezpečila zdravotná neškodnosť potravín a
dostatočná ochrana spotrebiteľa. Zavedenie systému HACCP je pre slovenských
výrobcov zo sektoru potravinárstva povinné od 1.1.2000.
viac na astraia.sk
0 Nominácie Nahlásiť |
Otázka nemá žiadne ďalšie odpovede.
U otázky neprebehla diskusia.
Nový příspěvekDr.Axl | 31 | |
Judith | 16 | |
Led | 14 | |
divoska | 9 | |
MonaLis | 8 | |
ivzez | 8 | |
quentos | 8 | |
Drap | 7 | |
Patricius | 5 | |
pankratz | 4 |
Dane |
Investície |
Podnikanie |
Poistenie |
Pôžičky a úvery |
Ďalšie finančné investície a podnikanie |