Podľa toho, aké veľké množstvo pripravuješ. Ak iba pre úzku rodinu, presne podľa receptu a doma, tak nemusí byť až tak vriaci, tak by si tú čerstvo vytlačenú šťavu mohol pridať až na konci a tak by sa v ňom zachovali aj nejaké vitamíny. Ak vo väčšom množstve a má byť horúci, tak tam saťažko zachovávajú vitamíny a ide iba o grády, aj má byť silnejší, tak je to potom jedno, kedy tú šťavu pridáš, bude iba kvôli chuti a vtedy poslúži aj z krabičky, z obchodu.
4Kto dal odpovedi palec? Elektrikář, anonym, Dr.Axl, krtkoooo
před 4353 dňami
|
0 Nominácie Nahlásiť |
Otázka nemá žiadne ďalšie odpovede.
U otázky neprebehla diskusia.
Nový příspěvekElektrikář | 61 | |
Judith | 45 | |
lienka | 31 | |
divoska | 28 | |
quentos | 21 | |
veronikaiq | 20 | |
jozo | 20 | |
Led | 17 | |
chudst | 16 | |
MonaLis | 15 |
Varenie a recepty |
Reštaurácie |
Nápoje |
Vegetariáni |
Iné druhy jedál a varenia |