Za mňa ideálne z kovanej ocele. Ja milujem tieto moje https://profikuchar.sk/c/bloky-s-nozmi/ivo-premier-master-blok-s-nozmi-7-dielny-90076 nakoľko mi krásne padnú ruky a práca s nimi ide hladko a rýchlo
0 Nominácie Nahlásiť |
Asi lepšie z ocele. časom sa môže stať, že budú mierne hrdzavieť. Ale nerez, ten sa postupne dostane vplyvom opotrebovania do našich tiel, sice v malom množstve, ale je nestraviteľný a môže sa niekde usadzovať. Oceľ sa rozloží a stráví. Už sa vyrábajú nože aj z dreva:
0
před 1088 dňami
|
0 Nominácie Nahlásiť |
Tak ono je to rôzne. Veľa záleží na tom, čo s tými nožmi vlastne chcete robiť a ako veľmi sa o ne chcete starať. Napríklad damašková oceľ je super, ale ak sa nechcete o tie nože pravidelne starať, tak budú akurát strácať na kvalite. My máme celkom kvalitné nože od https://www.livli.sk/ a pritom sú ale pomerne jednoduché na údržbu. Len ich teda nedávajte do umývačky. Nikdy. A žiadne nože. 🙂