Áno, zmrazujem všetky druhy, okrem plnených a zdobených šľahačkou.
Najlepšie, keď sa mrazia čerstvé. Mrazím i kysnuté záviny, tie po
vychladnutí môžeš i celé . Ostatné zákusky porežem, ako mám vo zvyku
ich podávať Dám do plastových misiek v jednej vrstve, alebo v dvoch,ale
oddelím ich alobalom alebo fóliou. Pred konzumáciou ich vyberiem z mrazáka
a nechám voľne rozmraziť. Myslím, že nemajú chybu, kto nevie, tak
nezistí, že sú z mrazáku.
Ja to praktizujem hlavne vtedy, keď napečiem toho viac a je predpoklad, že to
nezje. Napr. napečiem viac druhov na Vianoce, polovicu dám zamraziť a
vyberiem na Nový rok, poprípade i neskôr na nedeľu ku kávičke.
3Kto dal odpovedi palec? 100anulka, Elektrikář, anonym
před 4798 dňami
|
0 Nominácie Nahlásiť |
Áno, všetko, čo vôjde do mrazničky a nestrácajú na chuti. Oplatí sa
naraz viac upiecť, zo všetkého si trochu odložiť na neskoršie a
„človek, akoby ich našiel“, ak nečakane ich potrebuje alebo je
v časovej
tiesni.
Ja dokonca aj tak robím pred „veľkými“ sviatkami, žena suché pečivo
rozličného druhu alebo aj linecké cesto vopred, keď mám čas, tak ich
vypracujem, uložím do označených mikrotenových sáčkov a do mrazničky
s nimi. Pred „veľkým“ pečením ich vyberiem večer z mrazničky,
nechám v kuchyni rozmraziť a ráno už iba rozvaľkať, vykrajovať a
vypekávať. Ušetrím si čas a nervy, stihnem toho naraz oveľa viac:)
2Kto dal odpovedi palec? Elektrikář, Dr.Axl
před 4798 dňami
|
0 Nominácie Nahlásiť |
U otázky neprebehla diskusia.
Nový příspěvekElektrikář | 61 | |
Judith | 45 | |
lienka | 31 | |
divoska | 28 | |
quentos | 21 | |
veronikaiq | 20 | |
jozo | 20 | |
Led | 17 | |
chudst | 16 | |
MonaLis | 15 |
Varenie a recepty |
Reštaurácie |
Nápoje |
Vegetariáni |
Iné druhy jedál a varenia |