Avatar užívateľa
Strigonka

Zamrazujete zákusky?

Ako potom vyzerajú? Sú ešte chuťovo dobré, alebo nie? Oplatí sa to, keď sú krémové?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pre koho je otázka zaujímavá? medulienka, anonym před 4798 dňami Sledovať Nahlásiť



Najlepšia odpoveď
Avatar užívateľa
divoska

Áno, zmrazujem všetky druhy, okrem plnených a zdobených šľahačkou. Najlepšie, keď sa mrazia čerstvé. Mrazím i kysnuté záviny, tie po vychladnutí môžeš i celé . Ostatné zákusky porežem, ako mám vo zvyku ich podávať Dám do plastových misiek v jednej vrstve, alebo v dvoch,ale oddelím ich alobalom alebo fóliou. Pred konzumáciou ich vyberiem z mrazáka a nechám voľne rozmraziť. Myslím, že nemajú chybu, kto nevie, tak nezistí, že sú z mrazáku.
Ja to praktizujem hlavne vtedy, keď napečiem toho viac a je predpoklad, že to nezje. Napr. napečiem viac druhov na Vianoce, polovicu dám zamraziť a vyberiem na Nový rok, poprípade i neskôr na nedeľu ku kávičke.

0 Nominácie Nahlásiť

Další odpovědi
Avatar užívateľa
Judith

Áno, všetko, čo vôjde do mrazničky a nestrácajú na chuti. Oplatí sa naraz viac upiecť, zo všetkého si trochu odložiť na neskoršie a „človek, akoby ich našiel“, ak nečakane ich potrebuje alebo je v časovej
tiesni.
Ja dokonca aj tak robím pred „veľkými“ sviatkami, žena suché pečivo rozličného druhu alebo aj linecké cesto vopred, keď mám čas, tak ich vypracujem, uložím do označených mikrotenových sáčkov a do mrazničky s nimi. Pred „veľkým“ pečením ich vyberiem večer z mrazničky, nechám v kuchyni rozmraziť a ráno už iba rozvaľkať, vykrajovať a vypekávať. Ušetrím si čas a nervy, stihnem toho naraz oveľa viac:)

0 Nominácie Nahlásiť


Diskusia k otázke

U otázky neprebehla diskusia.

Nový příspěvek
Zaujímavé otázky v kategórii Jedlo a varenie